مصرف نمک بعد از عمل بینی

مصرف نمک بعد از عمل بینی

فهرست
مضرات مصرف نمک بعد از عمل بینی

چرا خوردن غذاهای شور بعد از عمل بینی ضرر دارد؟

استفاده از  مواد غذایی پر نمک و شور  به دلیل  سدیم بالایی که دارند، باعث تورم و التهاب بینی شما می شود. بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف غذاهای شور مانند خیارشور، ترشی، چیپس، پفک و سایر تنقلات نمکی خودداری کنید.

به جای آن، می‌توانید از غذاهایی مانند سبزیجات، میوه‌های تازه، گوشت و ماهی که حاوی مقدار کمتری نمک هستند، استفاده کنید. این کار به کاهش التهاب و تورم در بدن شما کمک می‌کند و سرعت بهبودی  زخم‌ها را پس از عمل تسریع می‌بخشد.

تا چند وقت بعد از عمل بینی نمی توانم نمک بخورم؟

پس از عمل بینی، پزشکان توصیه می‌کنند که بیماران حداقل تا دو هفته و حداکثر تا یک ماه از مصرف نمک کاملاً خودداری کنند و پس از آن هم به مدت ۳ الی ۴ ماه مصرف نمک را به حداقل برسانند. رعایت رژیم غذایی مناسب و محدود کردن مصرف نمک می‌تواند به بهبودی سریع‌تر و جلوگیری از مشکلات پس از عمل بینی کمک کند.

برای آشنایی با دکتر سهرابی بهترین جراح بینی در تهران این مقاله را مطالعه کنید.

مصرف نمک بعد از عمل بینی(مواد غذایی التهابی)

مواد غذایی التهابی بعد از عمل بینی

بعضی از مواد غذایی مانند نوشیدنی‌های قندی، گوشت‌های فرآوری شده، روغن نباتی باعث بروز التهاب در بدن می شوند. بنابراین تا حد امکان سعی کنید که مصرف غذاهای سرخ شده، فست فود، چیپس، گوشت قرمز را بعد از جراحی بینی کاهش داده تا دچار عوارض خاصی نشوید. تا سریعتر بتوانید دوران نقاهت را پشت سر بگذارید.

بعد از عمل بینی چه تغذیه ای داشته باشیم؟

مصرف نمک بعد از عمل بینی

غذاها و خوراکی های شور ممنوعه بعد از عمل بینی

  1. چیپس
  2. پفک
  3. خیارشور
  4. تخمه
  5. ژامبون
  6. پنیر فرآوری شده
  7. ترشیجات
  8. سس
  9. فست فود
  10. چوب شور
  11. گوشت دودی
عوارض مصرف نمک بعد از عمل بینی

عوارض مصرف زیاد نمک

  1. نارسایی قلبی
  2. سنگ کلیه
  3. پوکی استخوان
  4. افزایش فشارخون
  5. چاقی
  6. سکته‌ مغزی
  7. سرطان معده
مزایای مصرف نمک بعد از عمل بینی

مزایای نمک

  1. کاهش گرفتگی عضلات
  2. تنظیم خواب
  3. افزایش انرژی بدن
  4. بهبود عملکرد سلول‌های عصبی
  5. کاهش عوارض بیماری‌های زکام و سینوزیت
  6. بهبود بهداشت دندان

سوالات رایج

نمک دریا دانه‌های درشت‌تری نسبت به نمک عادی دارد و کمتر آسیاب می‌شود. به همین دلیل، طعم نمک دریا متفاوت از نمک عادی است و وقتی از آن برای طعم دار کردن غذاها استفاده می‌شود، می‌توان مزه آن را در دهان احساس کرد.

این نوع نمک‌ها از نظر بافت، مزه، میزان سدیم و مواد معدنی باهم تفاوت دارند، اما تماما جزو نمک‌ها حساب می‌شوند  و برای اطمینان بهتر است با پزشک خود در زمینه مصرف این نوع نمک‌ها مشورت کنید.

علائم زیر می‌تواند نشان دهنده مصرف بیش از حد نمک باشد.

  1. فشار خون‌ بالاتر از حد طبیعی
  2. تورم صورت، دست و پا
  3. تشنگی
  4. افزایش وزن
  1. مصرف گوشت‌های تازه به جای گوشت‌های فرآوری شده
  2. بررسی میزان سدیم برچسب روی بسته‌ بندی مواد غذایی 
  3. استفاده از ادویه و چاشنی‌های کم سدیم
امتیاز دهید
اشتراک گذاری :

پرسش و پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
در اسرع وقت با شما تماس میگیریم

ویزیت رایگان

جهت دریافت ویزیت اطلاعات خود را وارد نمایید