چه عواملی باعث کج شدن بینی بعد جراحی می شود؟

رفع کجی بینی بعد از عمل

بعضی از افراد پس از جراحی با کجی بینی مواجه می‌شوند و همین موضوع باعث عدم رضایت از عمل و ناراحتی آن‌ها می شود. در این مقاله برای رفع این مشکل شما راهکارهای مختلفی را معرفی می کنیم تا با استفاده از آن‌ها  بتوانید کجی بینی خود را بعد از عمل درمان کنید. لطفا تا […]

فهرست مطالب

بعضی از افراد پس از جراحی با کجی بینی مواجه می‌شوند و همین موضوع باعث عدم رضایت از عمل و ناراحتی آن‌ها می شود. در این مقاله برای رفع این مشکل شما راهکارهای مختلفی را معرفی می کنیم تا با استفاده از آن‌ها  بتوانید کجی بینی خود را بعد از عمل درمان کنید. لطفا تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

عوامل تاثیر گذار در کج شدن بینی پس از جراحی

عوامل کج شدن بینی بعد از عمل

  1. عدم تجربه جراح
  2. جابجایی غضروف بینی
  3. ضعف یا عدم تقارن تیغه و انحراف غضروف به یک طرف
  4. برداشتن بیش از اندازه غضروف
  5. خوابیدن مداوم بر روی یک پهلو
  6. عدم رعایت مراقبت‌های پس از عمل
  7. کار کردن بیش از حد بر روی یک سمت بینی

تجربه ناکافی پزشک یکی از دلایل اصلی کج شدن بینی می‌باشد.

با انتخاب جراح حرفه ای از کج شدن بینی خود جلوگیری کنید.

مقاله بهترین جراح بینی در تهران شما را با دکتر سهرابی از بهترین‌های ایران آشنا خواهد کرد.

درمان کجی بینی بدون عمل

یک جراح ماهر با مشاهده کجی بینی بیمار و ارزیابی علت آن، بهترین روش درمان را برای فرد انتخاب می کند. گزینه‌های درمانی زیادی برای رفع کجی بینی، بدون نیاز به عمل وجود دارد که در این قسمت به آن ها  اشاره می کنیم.

۱.تزریق چربی

یکی از درمان‌های رفع کجی بینی، تزریق چربی است. در این روش پزشک متخصص چربی‌ها را از اندام‌های مختلف بدن مانند بازو، شکم برداشته و به ناحیه مورد نظر بینی تزریق می‌کند. با توجه به این که چربی‌ها همگی از بدن بیمار هستند، بنابر این نسبت به ماده خارجی مانند فیلر عوارض بسیار کمتری دارند.

۲.فیلر

در بعضی موارد می توان از پرکننده‌های پوست یا فیلر برای اصلاح کجی بینی استفاده کرد. این روش درمان به عنوان رینوپلاستی مایع شناخته می‌شود. پزشک در تزریق ژل بدون نیاز به جراحی،ظاهر بینی شما را تغییر دهد. این نوع درمان کاملا سرپایی انجام شده و نیازی به بیهوشی و دوران نقاهت ندارد.

۳.ماساژ

ماساژ درمانی یکی از گزینه‌های درمانی دیگر برای از بین بردن کجی بینی است. البته برای انجام ماساژ باید اصول خاصی را رعایت کرده و همچنین کاملا صبور باشید. در این روش فرد با مراجعه به پزشک تکنیک‌های ماساژ درمانی را یاد می گیرد و آن‌ها را به طور مکرر در خانه انجام می‌دهد. نتایج این روش بسیار ناچیز است.

درمان کجی بینی با جراحی ترمیمی

در بعضی موارد پس از عمل زیبایی به علت عدم تخصص و اشتباه پزشک، بینی بیمار دچار دفرمگی و عدم قرینگی می شود. در این شرایط گاهی تنها روش درمان جراحی ثانویه و ترمیمی است. عمل ترمیمی پیچیدگی زیادی دارد، زیرا متخصص باید با عمل پیوند غضروف روی بافت‌های آسیب دیده بینی، مشکلات گوناگونی را که در جراحی اولیه ایجاد شده اصلاح کند. بنابراین ضروری است که افراد برای  ترمیم بینی کج شده خود به یک پزشک متخصص و با تجربه جراحی ترمیمی مراجعه کنند.

با توجه به اینکه جراحی ترمیمی به دلیل پیچیدگی آن هزینه بیشتری نسبت به جراحی اولیه دارد، بهتر است که قبل از اقدام به جراحی زیبایی به یک پزشک حاذق و ماهر مراجعه کرده تا دچار عوارضی مانند کجی بینی نشوید.

جراحی بینی ترمیمی با جدیدترین تکنیک 

نکته های مهم پیشگیری از کجی بینی

توصیه‌های مهم پیشگیری از کج شدن بینی

  1. خم نکردن زیاد سر رو به پایین در هفته‌های اول
  2. خندیدن کم پس از عمل
  3. کم صحبت کردن بعد از جراحی
  4. عدم استفاده از عینک به مدت حداقل ۶ هفته
  5. جلوگیری از ضربه خوردن بینی
  6. نخوابیدن بر روی یک پهلو به مدت طولانی
  7. جلوگیری از عطسه کردن از طریق بینی
  8. عدم جویدن خوراکی سفت
  9. مسواک نزدن با فشار زیاد

زمان مراجعه به پزشک بعد از عمل بینی

معمولا بیمار یک هفته پس از جراحی بینی باید به پزشک مراجعه کند. اغلب بعد از گذشت یک هفته درد و ناراحتی شما به کمترین حد می‌رسد و  به راحتی می توانید زندگی عادی خود را انجام دهید. البته باید توجه کنید که تا چندین ماه باید از فعالیت‌های سنگین ورزشی خود داری کنید تا دچار عارضه خاصی نشوید.

 

تفاوت کجی بینی با انحراف بینی

بعضی افراد فکر می کنند که کجی بینی همان انحراف بینی است، در حالیکه این دو مفهوم کاملا مستقل از هم هستند. منظور از انحراف بینی این است که تیغه داخل بینی کج می باشد نه خود بینی، اما فردی که دچار کجی بینی است، کل هرم بینی او انحراف دارد و نه تیغه داخلی.

مهم ترین تفاوت انحراف بینی و کجی بینی این مسئله است که انحراف بینی جراحی درمانی است ولی کجی بینی جهت جراحی زیبایی بینی انجام می‌شود. افرادی که انحراف بینی دارند، معمولا دچار مشکلات تنفسی، گرفتگی بینی، سردرد، خون ریزی بینی می‌شوند.

روندهای درمان کجی بینی

سیتوپلاستی

سیتوپلاستی، یکی از روش های درمان کجی بینی است. پزشک با انجام سپتوپلاستی غضروف و استخوان بینی را صاف کرده که موجب رفع انسداد مجاری تنفسی بینی می گردد. اگر می خواهید سیتوپلاستی را برای درمان کجی بینی خود انتخاب کنید، به این مسئله توجه داشته باشید که  حتما تیغه بینی شما باید کج باشد تا به نتیجه مطلوب دست یابید. سپتوم به فضایی گفته می شود که سوراخ بینی را به دو قسمت تقسیم می کند.لذا چنانچه تیغه بینی کج باشد ، به سختی نفس خواهید کشید  و همین امر برای شما مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد.

جراحی زیبایی بینی

عمل زیبایی بینی از جمله روش های معمول جهت اصلاح شکل بینی است. جراحی زیبایی بینی بیشتر با هدف کوچکتر کردن، تغییر اندازه و موقعیت سوراخ های بینی انجام می شود. عمل زیبایی بینی شامل افزودن به بافت، اصلاح استخوان بینی و غضروف می شود. این نوع جراحی برروی ظاهر بینی متمرکز شده و با تکنیک های خاص کجی بینی را درمان می کند.

 

جراحی بینی فانکشنال

مهم ترین هدف جراحی بینی فانکشنال، رفع مشکلات تنفسی می باشد. جراحی بینی فانکشنال موجب می شود که مجاری بینی به خوبی باز شده و در نتیجه جریان هوا به خوبی از سوراخ های بینی عبورکند. در این روش ، پزشک غضروف داخل سوراخ بینی را ترمیم می کند و هر نقصی که باعث انسداد راه های جریان هوا می شود را برطرف می کند.

درمان بدون جراحی بینی

چنانچه کجی بینی موجب اختلال در تنفس نشود و فقط از نظر زیبایی ظاهر بینی دغدغه داشته باشید، درمان بدون جراحی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در این نوع درمان، برای پنهان کردن کج بودن بینی از فیلر استفاده می کنند. فیلر های پوستی برای رفع کجی بینی، یک راه حل دائمی محسوب نمی شوند و هر شش تا دوازده ماه باید تمدید گردند.

افراد مستعد جراحی کجی بینی

  •  کسانی که آسیب دیدگی یا شکستگی بینی دارند.
  • اشخاصی که دچار انحراف و کجی بینی به صورت مادرزاد هستند.

 

نحوه انتخاب یک جراح حاذق و با تجربه

  1. بررسی نمونه کارها
  2. مدرک پزشکی معتبر
  3. نداشتن سابقه عمل‌های ناموفق
  4. کلینیک و تجهیزات مناسب
  5. تخصص
  6. توجه به نظر و سلیقه بیمار

مراقبت‌های بعد از عمل بینی

  1. پس از جراحی بینی از کمپرس سرد در زیر چشم  و اطراف بینی تا حداقل ۱۲ ساعت استفاده کنید.
  2. از خوردن مواد غذایی سفت که به جویدن زیاد نیاز دارد، خودداری کنید.
  3. از فین کردن و تخلیه ترشحات بینی با فشار پرهیز نمایید.
  4. بهتر است تا حد امکان در روزهای اولیه سرخود را به جلو خم نکنید.
  5. در ماه‌های اولیه از قرار گرفتن در زیر نور آفتاب و فضاهای گرم مانند سونا جدا اجتناب کنید.
  6. به مدت دو ماه از شنا کردن خودداری کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به توصیه‌های مهم پس از جراحی بینی مقاله مراقبت‌های بعد از عمل بینی استخوانی  را از دست ندهید.                                

جمع بندی

در این مقاله اطلاعات کاملی را در زمینه علت کج شدن بینی بعد از عمل بینی و روش‌های درمان آن در اختیار شما قرار دادیم. لطفا اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آن را با دوستان خود هم به اشتراک بگذارید . 

سوالات رایج

خیر. چسب زدن تورم را کاهش می‌دهد ولی در تغییر شکل بینی نقشی ندارد.

در شش الی هشت هفته نخست بعد از جراحی باید تا حد امکان از گریه کردن اجتناب نمایید.زیرا حدودا چهل روز زمان نیاز است تا استخوان های موجود در این ناحیه در وضعیت جدید ثابت شوند. بنابراین توصیه می کنیم  برای اینکه استخوان ها به خوبی فیکس شوند از گریه کردن پرهیز کنید.

 

غذاهای تند و اسیدی از  جمله مواد غذایی است که بعد از جراحی بینی باید از آن اجتناب کنید، زیرا خوردن این غذاها باعث افزایش  فشار خون و خونریزی می‌شود.غذاها و ادویه های تند بافت‌های مخاطی بینی را تحریک کرده و روند بهبود زخم‌ها را مختل می کند.

 

اگرچه ترمیم بینی بعد از عمل پیچیده است ولی اگر توسط جراح با تجربه انجام گردد، برای سلامتی شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

خطرات عمل ترمیم بینی به هیچ عنوان جدی نیست و همه چیز بستگی به آمادگی شما و مهارت جراح دارد.

 

افرادی که با اختلال در تنفس بعد از جراحی اولیه بینی مواجه هستند .

افرادی که نوک بینی آن ها بعد از جراحی اولیه تیز و سربالا شده است.

افرادی که با انحراف و کجی تیغه میانی بینی بعد از جراحی مواجه هستند .

افرادی که قوز و برآمدگی روی بینی آن ها برطرف نشده است.

 

 

لیزر هرگز باعث رفع کجی بینی نمی شود، بلکه از لیزر جهت ایجاد برش روی بینی یا غضروف در عمل انحراف تیغه بینی استفاده می شود. بنابراین لیزر یک وسیله جهت انجام جراحی آسان تر است و به عنوان یک روش جراحی نباید به آن نگاه کرد.

 

۲/۵ - (۱ امتیاز)

درباره دکتر حبیب سهرابی بهترین جراح بینی در تهران

دکتر سهرابی با بیش از ۲۰ هزار جراحی موفق بهترین جراح بینی در تهران شناخته شده است. این پزشک با داشتن نمونه کارهای قوی، صبر و حوصله زیاد، توجه به انتظارات زیباجو و تعرفه مناسب توانسته است رضایت حداکثری زیباجویان را کسب نماید.

شماره تماس جهت تعیین وقت مشاوره و معاینه تخصصی:

دکتر سهرابی ، بهترین جراح بینی در تهران

نویسنده : دکتر حبیب سحرابی

جراح زیبایی بینی و متخصص گوش، حلق و بینی

اشتراک گذاری در

پرسش و پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یک پاسخ

  1. من یکماه عمل کردم و بینی ام از تیغه به پایین کج شده! به دکترم مراجعه میکنم میگه ورمه!
    اما اصلا اینطور نیست قشنگ معلومه کج شده و خیلی انحراف شدید پیدا کرده خیلی ناراحتم ممنون میشم نظرتون بگید آقای دکتر مثلا تا چند وقت بعد از عمل میتونیم بگیم بینی کج شده ؟

پرسش و پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

جواب آزمون با موفقیت ثبت شد

مشاوره رایگان

ما در کلینیک دکتر سهرابی، خدمات مشاوره رایگان برای جراحی بینی ارائه می‌دهیم تا شما بتوانید با اطلاعات کافی و مشورت با متخصصان ما، بهترین تصمیم را بگیرید.